Toimivia verkkosivu-ratkaisuja

Suunnittelen ja toteutan käyttäjäystävällisiä verkkosivuja näyttävää ulkoasua unohtamatta.

Instagram Facebook Twitter

01 Suunnittelu

Aloitus

Ideoin asiakkaan kanssa uusien verkkosivujen ulkoasua ja käymme läpi mitä sivuilta tulisi löytyä. Tämän pohjalta aloitan sivujen suunnittelun.

Suunnitelma

Toteutan aloituskeskustelun pohjalta visuaalisen suunnitelman verkkosivuista. Visuaalisen suunnitelman esittelemisen jälkeen asiakas voi esittää muutostoiveita. Kun muutokset on tehty ja asiakas on hyväksynyt suunnitelman, aloitan sivujen varsinaisen toteuttamisen. Lähtökohtaisesti asiakas toimittaa kuvat ja tekstit.

02 Toteutus

WordPress

Toteutan verkkosivut WordPress -julkaisujärjestelmän päälle. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. 30% kaikista maailman verkkosivuista käyttää WordPressia. WordPressin ansiosta asiakas voi itse halutessaan julkaisun jälkeen muuttaa sivuston sisältöä. Niin yhteystietojen, hinnastojen kuin esimerkiksi yrityksen kuvauksen muuttaminen käy näppärästi ilman ammattilaisen palkkaamista.

Responsiiviset sivut

Kaikki toteuttamani verkkosivut ovat responsiivisia. Tämä tarkoittaa sitä että sivut toimivat oikein kaiken kokoisilla laitteilla ja näytöillä.

03 Ylläpito

Varmuuskopiointi ja päivitys

Varmuuskopioin verkkosivustosi ja päivitän WordPress-pohjan ja mahdolliset lisäosat säännöllisesti.

Verkkosivut

Verkkosivut alkaen

495€

01
  • Suunnittelen ja toteutan kaikki verkkosivut yksilöllisellä ulkoasulla. Kaikki toteuttamani verkkosivut ovat responsiivisia, eli sivut toimivat oikein kaiken kokoisilla laitteilla.

Ylläpito

25€/kk

02
  • WordPress-pohjan ja lisäosien päivitys
  • Varmuuskopiointi
  • Sopimuskausi 6kk

Aloitetaanko projekti?

03
  • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous verkkosivuprojektistasi!

Hintoihin lisätään alv 24%

Aloitetaanko projekti?